Onze behandelingen

Manicure, gellak en gelnagels

Threaden en waxen

Behandelingen van het gelaat

Manicure gellak en gelnagels

Manicure

Deze behandeling bestaat uit: 
knippen, vijlen, nagelriemen verzorgen, handcrème of olie.

Gellak  
handen en/of voeten

Gellak is een semi-permanente nagellak die 2 à 3 weken perfect blijft zitten. De lak wordt aangebracht als een normale nagellak en wordt vervolgens uitgehard onder een uv-lamp. Gellak beschermt je natuurlijke nagels en kan eraf worden geweekt. 

Gelnagels

Gelnagels zijn flexibele en transparante kunstnagels die – met of zonder verlenging – worden gemaakt met een gel die direct op de natuurlijke nagel wordt aangebracht en vervolgens wordt uitgehard onder een uv-lamp.

Nail art

Dit is de kunst van het mooier maken en versieren van je nagels. Dit kan je doen met verschillende materialen.

Threaden en waxen

Threaden 
gelaat

Threading, ofwel epileren met draad, is een eeuwenoude oosterse ontharingsmethode die zeer geschikt is voor het gezicht. De haartjes worden met katoenen draden verwijderd, waardoor heel precies en snel gewerkt kan worden.  Aice Creations behandelt zowel bovenlip, wenkbrauwen als uw hele gelaat.

Waxen  
gelaat

Waxen of harsen is het weghalen van ongewenst haar door er warme of koude ontharingswas op te strijken met een spatel of een roller, het te laten stollen en vervolgens er af te trekken.

Behandelingen van het gelaat

Permanente make-up
Wenkbrauwen

De technieken die Aice Creations toepast zijn microblading en ombre. Bij microblading gaat men kleine krasjes in de opperlaag van de huid maken en hier pigment aan toevoegen. Dit is het mooist bij mensen die nog voldoende eigen haartjes hebben. Ombre is meer een schaduwtechniek, waarbij men prikkende bewegingen gaat maken. Deze techniek wordt meestal gekozen om meer opvulling te krijgen en wordt vooral gebruikt bij mensen die weinig of geen eigen haartjes meer hebben.

Permanente make-up
Lippen

Permanente make-up voor de lippen is heel populair bij Aice Creations. Door deze techniek kunnen uw lippen mooi en strak belijnd worden en kunnen we ze optisch voller doen lijken.

Permanente make-up
Eyeliner

Bij permanente make-up worden er micropigmenten in de lederhuid aangebracht die lange tijd blijven zitten. Vanaf 1 tot 4 jaar gaat deze pigmentatie vervagen.

Scalp pigmentatie
Tepelhof
Stretch marks
Schoonheidsvlekje
Oplichten

Ook voor volgende behandelingen kan u terecht bij Aice Creations: 
Scalp (hoofdhuid) pigmentatie, dit is het nabootsen van de haargroei door middel van pigmentatie om kaalheid te verbergen bij mannen en vrouwen. Het inkleuren van een tepelhof. 
Camoufleren van striemen (stretch marks) en schoonheidsvlekjes.
Oplichten, dit is met remover het pigment sneller helpen afbreken. 

Wimpers 
Wenkbrauwen

Wij epileren en verven uw wenkbrauwen en en verven uw wimpers. 
Ook voor wimperextensions one by one, russian volume (2/4D) of mega volume (5/10D) en voor wimper lifting kan u bij ons terecht.

Huidverbetering
gelaat

Behandelingen voor verbetering van uw huid: microneedling, bbglow, hydra facial, oxygenating facial, acne facial, mesotherapie, liquid facelift, contour verbetering (per zone), ledlichttherapie en diverse peelings.

Nazorg voor peeling en microneedling.

Haar vitamine  

Aice Creations geeft uw haar en wenkbrauwen een extra boost door middel van extra vitamines.